Zagreb Apartman - 'Design Maksimir' - Rezervacija
©Apartment 'Design Maksimir'
Zagreb, Croatia
www.myapartmentzagreb.com
Provjera raspoloživosti i rezervacija

Da bi provjerili da li je smještaj raspoloživ u željenom periodu molimo Vas da popunite i pošaljete priloženi upitnik.
Odgovoriti ćemo na sve upite u najkraćem roku, uobičajeno kroz nekoliko sati. Uzmite u obzir da je naša vremenska zona GMT+1.

U slučaju da naš apartman nije raspoloživ, ponuditi ćemo Vam smještaj u sličnom ili boljem apartmanu koje je raspoloživ, a na Vama je da odlučite da li Vam taj smještaj odgovara ili ne.

U slučaju da smo u mogućnosti smjestiti Vas, poslati ćemo Vam procjenu troškova smještaja, Kućni red (preporučamo da ga pročitate) i datum do kada trebate rezervaciju potvrditi.

Kratko vrijeme nakon što primite ove detalje pokušati ćemo Vas kontaktirati telefonski. Tako da u slučaju da vidite dolazni poziv koji počine sa +3851... ili +38591... znate da smo to mi. U slučaju da Vas nemožemo dobiti telefonom, molimo Vas da nas nazovte natrag prije datuma do kada rezervaciju trebate potvrditi.

Možemo od Vas zatražiti plaćanje unaprijed kako bi potvrdili i osigurali Vašu rezervaciju. U tom slučaju dobiti ćete i detalje računa na koji se uplata vrši.

Nakon toga poslati ćemo Vam potvrdu rezervacije.

U svakom slučaju : uzmite u obzir da je Vaša rezervacija potvrđena i osigurana JEDINO u slučaju da dobijete e-mail sa potvrdom rezervacije nakon telefonskog razgovora.

Ako ste dobili Promo kod, nemojte ga zaboraviti unijeti.
First Name
Last Name
Email Address
Phone
City
Country
Comments
Promotional code